ABOUT

 

Moikka! Minä olen Heidi, ja olen ihan superiloinen, että olet täällä juuri nyt! Asun Pirkanmaalla, Länsi- ja Etelä-Suomen Läänien rajalla mieheni, lasteni, Japaninpystykorvamme Joken ja kissamme Eemelin kanssa.

Aloitin bloggaamisen vuonna 2013, kun odotin toista lastamme ja tarvitsin jonkin alustan, jolle selvittää päätäni ja josta löytää vertaistukea muista nuorista äideistä. Ensimmäinen blogini oli bloggerissa, ja se kantoi suurimman osan elämästään nimeä Sinä olet aurinko. Blogin suosio lähti nousuun alkuvuonna 2017, kun liityin elämäni ensimmäistä kertaa blogiverkostoon. Verkoston tuki oli minulle todella tärkeää, ja olen ikuisesti kiitollinen tuosta ajanjaksosta.

Tuli kesä 2018 ja päätin, että nyt on aika tehdä kauan haaveilemani muutokset bloggaamisen suhteen. Tahdon karistaa niskastani ”äiti- ja perhebloggaajan” leiman, ja alkaa kirjoittaa myös asioista, joista olen kiinnostunut henkilökohtaisella tasolla. Asia johti toiseen, ja pian olinkin jo saanut alulle uuden blogin, johon nyt olette tienne löytäneet. Äitiys on kuitenkin luonnollisestikin äärimmäisen suuri osa minua, enkä luovu täysin lapsiin ja perhe-elämään liittyvistä aiheista. Sen vuoksi koimme IT-apulaiseni kanssa tärkeäksi tuoda myös vanhan blogini osaksi tätä uutta blogialustaa.

Tänään blogini on paikka, jossa voin jakaa rakastamiani asioita teidän kaikkien kanssa. Valokuvaaminen on kirjoittamisen ohella minulle äärimmäisen rakas harrastus, ja vegaanisuus tekee jokaisesta päivästäni onnellisemman ja kiitollisemman. Päällimmäinen tavoitteeni on vihdoin olla se itsevarma aikuisbloggaaja, joka olen aina halunnut olla, ja jättää taakseni ne vuosien takaiset nuoren äidin epävarmuudet.

Vegaanina ja äärimmäisen eläinrakkaana luonnonystävänä pyrin elämään yhä enemmän ja enemmän ekologisesti. Minullakin on vielä pitkä matka edessä, eikä kukaan ole täydellinen. Tärkeintä ovat ne pienet teot, ja olen todella onnellinen, että minulla on nyt paikka, jossa voin jakaa vegaanista ja kestävän kehityksen mukaista tyyli-inspiraatiota, sisustusideoita sekä parhaita vegaanisia reseptejä ja tuotevinkkejä.

Kiitos todella paljon kiinnostuksestasi, ja tervetuloa mukaan!

I’m Heidi, and I am so happy you are here! I live in Western Finland with my husband, kids, Japanese Spitz Jokke and cat Eemeli.

I want my blog to be a place to share things I love with you. Photographing  is my huge passion and veganism makes my every day more happy and grateful. I want to share tips and tricks how to keep your life organized and healthy while being a mom and student. I also will write about being mother of three and there will topics that are based on kids. I think it is time to become that adult female blogger that I always wanted to be.

Being vegan and the ultimate animal and nature lover I always try to live more and more conscious. I have long way to go and obviously no one is perfect. It’s the little things that matter and I am so happy I now have this great opportunity and place where I can share my vegan/conscious fashion inspiration, home decor ideas and of course my favorite vegan recipes.

Thank you so much for your interest and I’ll see you in my next post.

Meanwhile feel free to check out my Instagram @heidii.susanna and follow to see my latest photos and funniest Instagram stories!

Email: heiheidiblogi@gmail.com

Mainokset